Ο Χέντερσον ανανέωσε με τη Λίβερπουλ για πέντε χρόνια
Και μέσα στις αναποδιές, ένα καλό νέο για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αφού ο... αρχηγός, Τζόρνταν Χένετρσον, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους» για πέντε χρόνια με εβδομαδιαίες απολαβές 100 χιλιάδων ευρώ. Ο Χέντερσον έχει ήδη πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους αγώνες που δεν αγωνίζεται ο Στίβεν Τζέραρντ, ενώ του χρόνου, όταν ο 34χρονος παίκτης θα φύγει από τη Λίβερπουλ με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, θα μονιμοποιηθεί ως «Captain».
Και μέσα στις αναποδιές, ένα καλό νέο για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αφού ο… αρχηγός, Τζόρνταν Χένετρσον, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους» για πέντε χρόνια με εβδομαδιαίες απολαβές 100 χιλιάδων ευρώ.
Ο Χέντερσον έχει ήδη πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους αγώνες που δεν αγωνίζεται ο Στίβεν Τζέραρντ, ενώ του χρόνου, όταν ο 34χρονος παίκτης θα φύγει από τη Λίβερπουλ με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, θα μονιμοποιηθεί ως «Captain».
«Πετάω στα σύννεφα που τελικά υπέγραψα. Υπήρχε πολλή φημολογία για το μέλλον μου τον τελευταίο καιρό. Είναι σπουδαίο για εμένα που θα παραμείνω σε αυτόν τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι καλό διάστημα για να κοιτάξουμε μπροστά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, το μέγεθος της Λίβερπουλ και τους οπαδούς μας. Πραγματικά πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε τρόπαια. Αυτή είναι η επόμενη φάση. Έχουμε δείξει τεράστια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τρόπαια». ήταν τα λόγια του Χέντερσον για την ανανέωση του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δρόμος για τον Χέντερσον δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού από το 2011 όταν και πήγε στη Λίβερπουλ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα προσαρμογής, ενώ το 2013 ο Μπρένταν Ρότζερς του άνοιξε την πόρτα λέγοντας του πως δεν τον υπολογίζει, με τον 24χρονο παίκτη να αρνείται την πρόταση της Φούλαμ και να επιλέγει να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζέτα Μακρυπούλια: Στην Επίδαυρο με την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, μετά το ΔΘΠ
- Η επόμενη (δύσκολη) αποστολή του Χάνσι Φλικ
- Οργή Γεωργιάδη για τη φωτογραφία με γυναίκα στα social – «Δεν είμαι εγώ, μάλλον είναι AI»
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 43χρονη τραυματισμένη μετά τους πυροβολισμούς στο μπαρ – Πώς συνέβη το επεισόδιο
- Αλλαγές στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Παρελθόν οι Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπουντούρης
- Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν παρέμβαση της Κομισιόν για αρχειοθέτηση Τζαβέλλα και Κράτος Δικαίου



