Τη συνεδρίαση, την Τετάρτη 22 Απριλίου, του Euroworking Group, αποφάσισαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Παρίσι τα μέλη της «Ομάδας των Βρυξελλών» και οι Έλληνες οικονομικοί εμπειρογνώμονες. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δύο μόλις ημέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 24ης Απριλίου. Συνεχίζονται στο Παρίσι οι διαπραγματεύσεις του Brussels Group.
Τη συνεδρίαση, την Τετάρτη 22 Απριλίου, του Euroworking Group, αποφάσισαν κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Παρίσι τα μέλη της «Ομάδας των Βρυξελλών» και οι Έλληνες οικονομικοί εμπειρογνώμονες.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δύο μόλις ημέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup της 24ης Απριλίου, σε αναζήτηση συμφωνίας που θα άνοιγε το δρόμο στην εκταμίευση χρημάτων προς την Αθήνα.
Στο μεταξύ συνεχίζονται την Κυριακή, για δεύτερη ημέρα, στη βίλα «Σαΐντ», όπου στεγάζεται η ελληνική αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ, στο Παρίσι, η συνάντηση της «Ομάδας των Βρυξελλών» με τους Έλληνες οικονομικούς εμπειρογνώμονες.
Η συζήτηση ξεκίνησε στις 12:00, ώρα Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνάντηση προβλέπεται να συζητηθούν κυρίως εργασιακά θέματα.
Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η διαπίστωση προόδου στις διαβουλεύσεις, αλλά και η προσπάθεια να τεθούν κάποιες βάσεις πάνω στις οποίες θα μπορούσε να στηριχθεί η συμφωνία.
Η χθεσινή, πρώτη μέρα της συνάντησης, χαρακτηρίστηκε από κυβερνητικούς κύκλους «παραγωγική».
Την ελληνική πλευρά εκπροσωπούν ο επικεφαλής των οικονομικών εμπειρογνωμόνων, Γιώργος Χουλιάρακης, ο νέος γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Νικόλαος Θεοχαράκης και η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Έλενα Παναρίτη.
Οι συζητήσεις εκτιμάται ότι θα συνεχισθούν έως και την Τρίτη, παραμονή του έκτακτου Euroworking Group.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας