Ο Σίλντεφελντ θέλει να ανανεώσει με τον ΠΑΟ
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γκόρντον Σίλντεφελντ είναι ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό για τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν κρύβει την επιθυμία του να μείνει στους «πράσινους».
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γκόρντον Σίλντεφελντ είναι ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό για τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν κρύβει την επιθυμία του να μείνει στους «πράσινους».
«Όποτε έχω την ευκαιρία, πετάγομαι μέχρι το Ζάγκρεμπ, γιατί η μεγάλη μου κόρη άρχισε σχολείο και θα ήταν δύσκολο γι’ αυτή να έρθει εδώ και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Όταν μπορούν, η σύζυγος και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα. Για την ώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν όλα πάνε καλά και αν επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα δούμε τι μου προσφέρουν και ίσως τότε η οικογένειά μου θα έρθει σε μένα», ανέφερε ο «Σίφο» στον κροατικό Τύπο.
Παράλληλα ρωτήθηκε για το πότε θα αρχίσει ξανά η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Την Τετάρτη είναι η μέρα κρίσης για μας», απάντησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός – Πάμε μόνο για τη νίκη»
- Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα 3-0: Τριάρα για τους «μπλαουγκράνα» και +4 από τη Ρεάλ
- ΑΦΜ και κλειδάριθμος: Πώς γίνεται η έκδοση χωρίς ταλαιπωρία
- Ιταλία: «Σαμποτάζ» στους σιδηροδρόμους ενόψει της έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Χαρίτσης: Στροφή στην αντιπολιτική σημαίνει στροφή προς την ακροδεξιά και κατάρρευση της εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς θεσμούς
- LIVE: Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν
