Νέα ήττα για τους Μπακς με μόνο 8 πόντους από τον Αντετοκούνμπο
Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν με 82-75 από τους Γιούτα Τζαζ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει οκτώ πόντους και να μαζεύει πέντε ριμπάουντ. Ο Έλληνας παίκτης είχε επίσης, τρία κλεψίματα, ένα κόψιμο, τέσσερις ασίστ και τρία λάθη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν με 82-75 από τους Γιούτα Τζαζ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει οκτώ πόντους και να μαζεύει πέντε ριμπάουντ. Ο Έλληνας παίκτης είχε επίσης, τρία κλεψίματα, ένα κόψιμο, τέσσερις ασίστ και τρία λάθη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Από εκεί και πέρα, οι Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός είχαν από τέσσερις πόντους, στην ήττα 101-97 των Μέμφις Γκρίζλις από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Ο Έλληνας γκαρντ είχε επίσης δυο ριμπάουντ, έξι ασίστ, δυο κλεψίματα και δυο λάθη. Από την πλευρά του, ο Έλληνας σέντερ είχε έξι ριμπάουντ, ένα κόψιμο και δυο λάθη.
Τα αποτελέσματα:
Γιούτα Τζαζ – Μιλγουόκι Μπακς 82-75
Ντάλας Μάβερικς – Μπρούκλιν Νετς 94-104
Φίνιξ Σανς – Σαν Αντόνιο Σπερς 74-101
Ουάσιγκτον Ουίζαρντς – Ντιτρόιτ Πίστονς 99-95
Νιου Γιορκ Νικς – Τορόντο Ράπτορς 103-98
Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Μέμφις Γκρίζλις 97-101
Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς 91-93
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενετία: Εννέα υπνοδωμάτια, επτά πρόωροι θάνατοι – Μπορεί το «καταραμένο» παλάτι να προσελκύσει αγοραστή;
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια

