Τζέιμς και Λοβ οδήγησαν το Κλίβελαντ σε νέα νίκη
Με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Λοβ και ΛεΜπρον Τζέιμς που σημείωσαν 24 και 23 πόντους, αντίστοιχα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των ΛΑ Κλίπερς με 105-94 κι έφτασαν στις 31 νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Με πρωταγωνιστές τους Κέβιν Λοβ και ΛεΜπρον Τζέιμς που σημείωσαν 24 και 23 πόντους, αντίστοιχα, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των ΛΑ Κλίπερς με 105-94 κι έφτασαν στις 31 νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Παράλληλα, με έξι παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, επεβλήθησαν των Φοίνιξ Σανς με 108-87. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Νίκολας Μπατούμ με 20 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαρκίφ Μόρις με 18 πόντους.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Σάρλοτ-Ουάσινγκτον 94-87
Κλίβελαντ-ΛΑ Κλίπερς 105-94
Σακραμέντο-Ντάλας 78-101
Πόρτλαντ-Φοίνιξ 108-87
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 12 αγνοούμενοι σε ανθρακωρυχείο εξαιτίας έκρηξης αερίου
- Ουκρανία: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος τον Απρίλιο, σύμφωνα με το ISW, για πρώτη φορά από το καλοκαίρι του 2023
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
