Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Αρνείται συνάντηση με Τσίπρα

ΚΚΕ: Αρνείται συνάντηση με Τσίπρα

Δεν υπάρχει αντικείμενο συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και νέο πρωθυπουργό της χώρας, αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση από το ΚΚΕ. Ο Περισσός ακόμη τονίζει πως δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης ή ανοχής με οποιαδήποτε μορφή.

Δεν υπάρχει αντικείμενο συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και νέο πρωθυπουργό της χώρας, αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση από το ΚΚΕ.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ήδη ανακοινώθηκε δημοσίως ότι έχει επιτευχθεί κυβερνητική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, σήμερα ορκίζεται πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας και επίκειται η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο Περισσός ακόμη τονίζει ότι το ΚΚΕ, όπως έχει δεσμευτεί προεκλογικά στον ελληνικό λαό, δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης ή ανοχής με οποιαδήποτε μορφή.

Η κυβέρνηση, με βάση τις διαδικασίες, θα πρέπει σύντομα να φέρει τις προγραμματικές δηλώσεις της στη Βουλή και εκεί θα γίνει ανοιχτή συζήτηση και τοποθέτηση όλων των κομμάτων μπροστά στον ελληνικό λαό, αναφέρει ταυτόχρονα το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον γγ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Τσίπρας του ανέφερε ότι πρόθεσή του είναι να τον ενημερώνει για όλα τα σημαντικά θέματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο