Ο ΠΑΟ απαλλάχθηκε για ΚΕΔ, Γκιρτζίκη και Καλογερόπουλο
Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν λίγες μέρες στην οποία έκανε επίθεση στην ΚΕΔ, στον διαιτητή Καλογερόπουλο, αλλά και στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η ελληνική ομοσπονδία, οι «πράσινοι» απαλλάχθηκαν από την πειθαρχική δίωξη που τους είχε ασκηθεί.
Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν λίγες μέρες στην οποία έκανε επίθεση στην ΚΕΔ, στον διαιτητή Καλογερόπουλο, αλλά και στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.
Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η ελληνική ομοσπονδία, οι «πράσινοι» απαλλάχθηκαν από την πειθαρχική δίωξη που τους είχε ασκηθεί.
Η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ΄ αριθμ. 25/2015 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ (ανακοίνωση στις 2/1/2015)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας