Γεμάτο… από Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι το φετινό «all star game» του NBA, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στα γήπεδα «Madison Square Garden» των Νικς και «Barclays Center» των Νετς.

Ο «Greek Freak» αναμένεται να έχει έναν πολύ φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αφού αρχικά όπως ανακοίνωσε, θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου αποτελεί και το κύριο γεγονός το βράδυ του Σαββάτου.

Όμως αυτή δεν θα είναι η μόνη φορά που θα τον δούμε, αφού την Παρασκευή διεξάγεται ο αγώνας των πρωτοετών (rookies) με τους δευτεροετείς (sophomores), με το ΝΒΑ να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης πως ο φετινός αγώνας θα έχει μορφή: Αμερικάνοι εναντίον υπόλοιπου κόσμου.

Είναι λοιπόν σχεδόν σίγουρο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι μέλος της ομάδας του υπόλοιπου κόσμου, αφού όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τον λατρεύουν.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Αντετοκουνμπο τα πάει εξαιρετικά και στο κομμάτι των ψήφων του κόσμου για το Κυριακάτικο «all star game», αφού μετά από τα πρώτα αποτελέσματα που είχε ανακοινώσει το NBA βρισκόταν συνεχόμενα μέσα στην «8αδα» των γκαρντ.

Έτσι λοιπόν το «all star weekend» το τριήμερο 13 με 15 Φεβρουαρίου, θα έχει ξανά χρώμα… γαλανόλευκο!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ