Επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Παπασταθόπουλος
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, στα παιχνίδια της Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε, στις αρχές Νοέμβρη, στον αγώνα της Μπορούσια με την Γκλάντμπαχ και από τότε είναι εκτός δράσης. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ στην Ισπανία, όπου η γερμανική ομάδα προετοιμάζεται για τον δεύτερο πολύ δύσκολο γύρο της Μπουντεσλίγκα.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, στα παιχνίδια της Ντόρτμουντ.
Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε, στις αρχές Νοέμβρη, στον αγώνα της Μπορούσια με την Γκλάντμπαχ και από τότε είναι εκτός δράσης.
Τις τελευταίες ημέρες, όμως, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ στην Ισπανία, όπου η γερμανική ομάδα προετοιμάζεται για τον δεύτερο πολύ δύσκολο γύρο της Μπουντεσλίγκα.
Οι Βεστφαλοί μετά τον πολύ κακό πρώτο γύρο είναι στη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με τη Φράιμπουργκ και χρειάζονται μια νέα αρχή, για να μην έχουν περιπέτειες.
Ο Παπασταθόπουλος με ανάρτηση του στο «facebook» δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή στα γήπεδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς μέρα με τη μέρα ξεπερνάω τον σοβαρό τραυματισμό μου. Βρίσκομαι ήδη σε ρυθμό επιστροφής και ακολουθώ το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πανέτοιμος να επιστρέψω στους αγώνες στην αρχή του β’ γύρου. Η προετοιμασία στην Ισπανία συνεχίζεται και είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι για τη συνέχεια», ανέφερε σχετικά ο διεθνής άσος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague



