«Περίπατο» ο Ολυμπιακός, κορυφή και για ΝΟ Βουλιαγμένης
Ο Ολυμπιακός έκανε «περίπατο» κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 4-20 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Ο ΝΟΒ επικράτησε εύκολα, με 20-6 του Ηρακλή, ο οποίος ίσα που συμπλήρωνε επτάδα και έτσι η ομάδα της Βουλιαγμένης «μοιράζεται» την κορυφή μαζί με τις Πειραιώτισσες. Ο ΝΟ Βόλου Αργοναύτες επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε κόντρα στο Ρέθυμνο με 10-8.
Ο Ολυμπιακός έκανε «περίπατο» κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 4-20 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη «μοιράζεται» την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΝΟΒ με 13 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Θανάση Τούρου παρέμεινε στο μηδέν.
Τα οκτάλεπτα:
Ο Ηρακλής συμπλήρωνε ίσα-ίσα την επτάδα για να αγωνιστεί κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και με αυτήν κατέβηκε στον Λαιμό. Έτσι ο ΝΟΒ επικράτησε εύκολα, με 20-6, παρότι ο προπονητής του Κώστας Δήμου άφησε στον πάγκο για μεγάλο διάστημα τις βασικές παίκτριές του και χρησιμοποίησε αρκετά τις νεαρές και πιο άπειρες.
Τα οκτάλεπτα: 4-3, 7-1, 8-2, 1-0
Ο ΝΟ Βόλου Αργοναύτες αγωνίστηκε πλήρης στη σημερινή αναμέτρηση με το ΝΟ Ρεθύμνου και επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου της ομάδας της Κρήτης με σκορ 10-8. Πρώτη σκόρερ για τις γηπεδούχους ήταν η αειθαλής Τόνια Μωραΐτη που σημείωσε 3 γκολ, ενώ 4 φορές βρήκε δίχτυα για τον φιλοξενούμενο ΝΟΡ η αρχηγός του Έλσα Πατσαχάκη.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-2, 3-2, 2-4
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/12
ΝΟΒΑ – Ρέθυμνο 10-8
Βουλιαγμένη – Ηρακλής 20-6
Τρίτων Αμαρουσίου – Ολυμπιακός 4-20
Εθνικός – Γλυφάδα 8-5
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις



