Ζημιές στο υπουργείο Παιδείας από εισβολή αγνώστων
Εισβολή στο υπουργείο Παιδείας έκανε ομάδα αγνώστων που μπήκε την Κυριακή το κτίριο του Αμαρουσίου, έσπασε τζαμαρίες και γραφεία και προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Η ηγεσία του υπουργείου ζήτησε τον άμεσο καταλογισμό ευθυνών από τις αρμόδιες Αρχές. Οκτώ προσαγωγές.
Εισβολή στο υπουργείο Παιδείας έκανε ομάδα περίπου 40 αγνώστων που μπήκε την Κυριακή το κτίριο του Αμαρουσίου, έσπασε τζαμαρίες και γραφεία και προκάλεσε σοβαρές ζημιές.
Σε οκτώ προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία έξω από το Υπουργείο Παιδείας.
Η ηγεσία του υπουργείου ζήτησε τον άμεσο καταλογισμό ευθυνών από τις αρμόδιες Αρχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου «μια μικρή ομάδα «δημοκρατών» εισέβαλε σήμερα στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προξένησε σημαντικές φθορές».
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση όσοι προσπαθούν με τέτοιες πράξεις να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία «να γνωρίζουν πως ο αγώνας τους είναι μάταιος» και καλεί τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στο καταλογισμό κάθε μορφής ευθυνών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας