Με νίκες συνέχισαν Κλίβελαντ, Κλίπερς και Γκόλντεν Στέιτ
Με πρωταγωνιστή τον Ντιόν Ουέϊτερς που σημείωσε 26 πόντους και τον ΛεΜπρόν Τζέϊμς να προσθέτει 18 πόντους, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν άνετα με 110-88 των Νετς στο Μπρούκλιν, φτάνοντας στις επτά διαδοχικές νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Με πρωταγωνιστή τον Ντιόν Ουέϊτερς που σημείωσε 26 πόντους και τον ΛεΜπρόν Τζέϊμς να προσθέτει 18 πόντους, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν άνετα με 110-88 των Νετς στο Μπρούκλιν, φτάνοντας στις επτά διαδοχικές νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Παράλληλα, ο Μπλέικ Γκρίφιν με 45 πόντους, μεταξύ των οποίων και το νικητήριο τρίποντο, οδήγησε τους Κλίπερς σε μία νίκη-θρίλερ με 121-120 επί των Φοίνιξ Σανς στην παράταση, ενώ οι Γκόλντεν Στέϊτ Ουόριορς συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία.
Με τους Στεφ Κάρι και Κλέϊ Τόμπσον να σημειώνουν από 21 πόντους, συνέτριψαν 102-86 τους Τίμπεργουλβς στην Μινεσότα, φτάνοντας στις 13 συνεχόμενες επιτυχίες.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Ιντιάνα-Ατλάντα 92-108
Ουάσινγκτον-Βοστόνη 133-132 (παρ.)
Μπρούκλιν-Κλίβελαντ 88-110
Τορόντο-Ντένβερ 112-107 (παρ.)
Μινεσότα-Γκόλντεν Στέιτ 86-102
Σακραμέντο-Γιούτα 101-92
ΛΑ Κλίπερς-Φοίνιξ 121-120 (παρ.)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν

