Η Πυροσβεστική τής έσωσε τον σκύλο και μετά έστειλε τη «λυπητερή»
Δικαστήριο του Βερολίνου διέταξε μια γυναίκα να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική ως αποζημίωση για τη διάσωση του... σκύλου της πριν από δύο χρόνια. Η 46χρονη κτηνίατρος είχε ζητήσει βοήθεια από την Πυροσβεστική τον Νοέμβριο του 2012 όταν το τεριέ της, ο Σκίπερ, παγιδεύτηκε στο λαγούμι ενός κουναβιού.
Δικαστήριο του Βερολίνου διέταξε μια γυναίκα να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική ως αποζημίωση για τη διάσωση του… σκύλου της πριν από δύο χρόνια.
Η 46χρονη κτηνίατρος ζήτησε βοήθεια από την πυροσβεστική τον Νοέμβριο του 2012 όταν το τεριέ της, ο Σκίπερ, παγιδεύτηκε στο λαγούμι ενός κουναβιού.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 23 πυροσβέστες, με πέντε πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και χρειάστηκαν 8 ώρες για να απελευθερώσουν τον σκύλο.
Στη συνέχεια όμως, η γυναίκα παρέλαβε τον λογαριασμό: 13.000 ευρώ.
Η Υπηρεσία επικαλέστηκε νόμο σύμφωνα με τον οποίο, οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων είναι υπεύθυνοι για τις ζημιές που προκαλούν τα ζώα τους.
Η 46χρονη και ο δικηγόρος της υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι δεν χρειάζονταν τόσοι πολλοί «διασώστες», αφού δέκα πυροσβέστες θα είχαν κάνει την ίδια δουλειά.
Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό, αφού η πυροσβεστική δέχτηκε να μην της χρεώσει το κόστος ενός οχήματος και του πληρώματός του.
Ευτυχώς για την ιδιοκτήτρια του Σκίπερ, τα μισά χρήματα, 5.000 ευρώ, θα καλυφθούν από την ασφαλιστική της εταιρεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
- Siegfried & Roy – Αγάπησαν τις λευκές τίγρεις, έκαναν σόου μαζί τους στο Λας Βέγκας, τους δάγκωσαν, άλλαξαν όλα
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους δικαιούχους






