Πειθαρχική δίωξη σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς. Αιτία ήταν το σχόλιο που ανάρτησε προ ημερών ο διοικητικός επικεφαλής των «πρασίνων» στο twitter, με το οποίο καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Ηλία Σπάθα.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς.
Αιτία ήταν το σχόλιο που ανάρτησε προ ημερών ο διοικητικός επικεφαλής των «πρασίνων» στο twitter, με το οποίο καταφέρθηκε εναντίον του διαιτητή Ηλία Σπάθα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός



