«Αφήστε μας ήσυχους!» λέει με ανακοίνωση του ο Πανθρακικός
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή της στον προπονητή, Άκη Μάντζιο και τους παίκτες, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Ενώ κείμενο ολοκληρώνεται με την έκκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής, αφού με... γλαφυρό τρόπο τους λέει: «Αφήστε μας ήσυχους!»
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή της στον προπονητή, Άκη Μάντζιο και τους παίκτες, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.
Ενώ κείμενο ολοκληρώνεται με την έκκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Κομοτηνής, αφού με… γλαφυρό τρόπο τους λέει: «Αφήστε μας ήσυχους!»
Αναλυτικά:
«Όσο κι αν προσπαθείς να σωπάσεις, τελικά η αγανάκτηση δεν στο επιτρέπει… Συγχαρητήρια στους δαιμόνιους ρεπόρτερ και αθλητικογράφους τοπικούς και μη, που από ότι φαίνεται ξέρουν περισσότερα κι από εμάς τους ίδιους.
Τελικά ποιον θα πάρουμε με ποιον τα βρήκαμε και ποιος μας απέρριψε;;; στο τέλος μπερδευτήκαμε κι ίδιοι… (Ας μας συγχωρήσουν οι προπονητές των οποίων τα ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες με την διαβεβαίωση πως τίποτε δεν βγήκε από εμάς αλλά είναι προϊόντα φαντασίας).
Η ονοματολογία είναι μεγάλη, αλλά η απάντηση και η μονή αλήθεια είναι μια: εκτίθεστε και θα συνεχίσετε εάν δεν σταματήσετε.
Η ομάδα έχει Διοίκηση, που έχει επιλέξει προπονητή, έχει παίχτες και πάνω από όλα έχει εμπιστοσύνη σε όλους. Υπάρχει κλίμα οικογένειας που δεν κλονίστηκε και δεν θα κλονιστεί ποτέ γιατί άπλα δεν θα το επιτρέψουμε, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το αλλάξουν ή το αμφισβητούν. Αν κι εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε θα το μάθατε, γιατί άπλα εμείς θα το ανακοινώσουμε.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο χτύπημα Σαμαρά σε κυβέρνηση: Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα
- Η ατάκα του Μπαρτζώκα στους παίκτες του σε τάιμ άουτ (vid)
- PM: Farmers Will Get All Benefits They’re Owed; Solutions Via Dialogue, Not Blockades
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 100-93: Ζορίστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά νίκησαν και… βλέπουν Μπαρτσελόνα
- Ουκρανία: «Πραγματικά κοντά» βρίσκεται η συμφωνία, λέει ο Κέλογκ – Άλυτα τα ζητήματα για Ντονμπάς, Ζαπορίζια
- Live Formula 1: Ο μεγάλος αγώνας του Άμπου Ντάμπι για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2025



