Πειθαρχική δίωξη στον Χατζηαποστόλου επειδή «στόλισε» την ΕΠΟ
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του πρόεδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαπόστολου, για δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος με αφορμή το αποτέλεσμα του αγώνα της Εθνικής με τη Βόρεια Ιρλανδία.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του πρόεδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαπόστολου, για δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος με αφορμή το αποτέλεσμα του αγώνα της Εθνικής με τη Βόρεια Ιρλανδία.
Στις δηλώσεις του, τις οποίες ο παράγοντας είχε κάνει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και δημοσιεύτηκαν χθες (Πέμπτη 16/10), είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι «μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο που ήταν στην Εθνική έδιωξαν και έβαλαν άλλους που εμείς ούτε απ’ έξω δεν αφήναμε να περάσουν. Δεν είναι μόνο ο προπονητής που έδιωξαν ή αυτός που έφεραν. Διέλυσαν το σύστημα. Το μόνο που μπορεί και πρέπει να γίνει είναι να φύγει η διοίκηση».
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Βασίλη Χατζηαποστόλου για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις του άρθρου 25 (παρ. 1, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις στις 16/10)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο
- Αρκάς: Η καλημέρα της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου
- Η Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση παύει να προβάλλεται, αγρότες που δεν υποκύπτουν διαβάλλονται, το Μαξίμου άρχισε να πανικοβάλλεται
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

