Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στη Σερβία για την πρόκριση της Εθνικής
Το Βελιγράδι «ξενύχτησε» για να γλεντήσει τη νίκη της σερβικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Γαλλίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το Βελιγράδι «ξενύχτησε» για να γλεντήσει τη νίκη της σερβικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ επί της Γαλλίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τους «πλάβι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς νικητές με 90-85, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας κυματίζοντας σημαίες της χώρας και κραυγάζοντας με μια φωνή «Σερβία, Σερβία».
Η βαλκανική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στον τελικό την κάτοχο του τίτλου, Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το Σάββατο θα παίξουν για το χάλκινο μετάλλιο η Γαλλία με τη Λιθουανία.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας