Επίτροπος αρμόδιος για την Μετανάστευση ο Δημ.Αβραμόπουλος
Το χαρτοφυλάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων και της Μετανάστευσης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν υπό τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αναλυτικά οι νέοι επίτροποι και οι αρμοδιότητές τους.
Το χαρτοφυλάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων και της Μετανάστευσης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν υπό τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την περίοδο 2014-2019.
Ο επίτροπος της Κύπρου, Χρήστος Στυλιανίδης, αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.