Στα ημιτελικά του US Open ο Φέντερερ μετά από ματς «θρίλερ»
Την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να επικρατεί του Γκαέλ Μονφίς με 3-2 (4-6, 3-6, 6-4, 7-5, 6-2) σετ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε 3 ώρες και 20 λεπτά.
Την πρόκριση για τα ημιτελικά του US Open πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να επικρατεί του Γκαέλ Μονφίς με 3-2 (4-6, 3-6, 6-4, 7-5, 6-2) σετ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε 3 ώρες και 20 λεπτά.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο 33χρονος Φέντερερ, βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ και τελικά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και πλέον ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός καθώς αντίπαλος του στα ημιτελικά είναι ο Μάριν Τσίλιτς (Νο.14) τον οποίο έχει κερδίσει πέντε φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις τους.
Ο Κροάτης Τσίλιτς είχε επικρατήσει του Τσέχου, Τόμας Μπέρντιχ με 3-0 σετ (6-2, 6-4, 7-6).
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την έκπληξη τους αμερικανικού Open, τον Ιάπωνα Κέι Νισιγκόρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δεν έχω ανατριχιάσει πιο πολύ» – Έτσι είναι τα άδεια υπνοδωμάτια των θυμάτων σχολικών πυροβολισμών
- Παναθηναϊκός: Οι ώρες των παιχνιδιών του με τη Μπέτις
- Λουτράκι: Συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου δράστη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή συμπλοκή
- Ιράκ: Ο υποψήφιος πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι συναντά Αμερικανό διπλωμάτη μετά το τελεσίγραφο των ΗΠΑ
- Η στιγμή του εκτροχιασμού του τραμ στο Μιλάνο με 2 νεκρούς και 39 τραυματίες [βίντεο]
- UCB: Αξιωματικός του Τάγματος του Στέμματος του Βελγίου ο Λεωνίδας Ισσόπουλος





