Τραυματίστηκε ο Καράμπελας, στην Εθνική ο Τζαβέλλας
Ατυχος στάθηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος το απόγευμα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λεβάντε με την Μπιλμπάο για την Primera Division και έτσι, ενώ είχε κληθεί στην αποστολή της Εθνικής, τελικά τη θέση του πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ.
Ατυχος στάθηκε ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος το απόγευμα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λεβάντε με την Μπιλμπάο για την Primera Division και έτσι, ενώ είχε κληθεί στην αποστολή της Εθνικής, τελικά τη θέση του πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναγκάστηκε σε αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τα προκριματικά του Euro 2016, όπου η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου στο –κεκλεσμένων θυρών- Καραϊσκάκη.
Αμέσως, ο Ιταλός τεχνικός που μόλις χθες παρουσιάστηκε από την ΕΠΟ ως Ομοσπονδιακός και διάδοχος του Σάντος, κάλεσε τον Τζαβέλλας, ο οποίος ήταν και στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Καράμπελας θα βρεθεί στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής τη Δευτέρα για… ψυχολογικούς λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιδανικό ξεκίνημα με γκολ για τον Ολυμπιακό – Άνοιξαν το σκορ οι «ερυθρόλευκοι με Κοστίνια (1-0, vid)
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Κορινθία και Λακωνία – «Περιορίστε τις μετακινήσεις»
- «Εκρηκτική» η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Καραϊσκάκη – Το εντυπωσιακό κορεό των οπαδών του Ολυμπιακού (vid+pics)
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
