Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νόμος για την «Αγιά Σοφιά»
Μέσα σε μια μέρα και πολύ γρηγορότερα απ'ότι περίμεναν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στη Βουλή στην «Ένωση» ξεκινούν διαδικασίες για έκδοση αδειών και έναρξη της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».
Μέσα σε μια μέρα και πολύ γρηγορότερα απ’ότι περίμεναν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στη Βουλή στην «Ένωση» ξεκινούν διαδικασίες για έκδοση αδειών και έναρξη της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».
Επόμενο λοιπόν «βήμα» για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι να πάρουν άδεια από την Ερασιτεχνική ΠΑΕ και στη συνέχεια να καταθέσουν τον φάκελο στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κατασκευών.
Έτσι στην ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού έκαναν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έλενα Παπαρίζου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Τι συνέβη και νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ
- Βέροια: «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και χτύπησε του κεφάλι του» – Τι λέει ο πατέρας του 7χρονου
- «Χρειάζονται μέτρα πριν η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη» – Πυρά από την αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την ακρίβεια
- Φάμελλος: Η ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου είναι και απαίτηση και ανάγκη της κοινωνίας
- Χρυσός: Η χειρότερη εβδομάδα από το 1983 – Γιατί καταρρέει;