Θα… γεράσει «Σπιρούνι» ο Τόνι Πάρκερ
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Και οι Σπερς έχοντας δυο παρουσίες σε τελικούς και μια κατάκτηση πρωταθλήματος την τελευταία διετία φρόντισαν να μην αλλάξουν καθόλου, γι'αυτό στο πλαίσιο της ανανέωσης των βασικών στελεχών ήρθε και η ώρα του Τόνι Πάρκερ.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Και οι Σπερς έχοντας δυο παρουσίες σε τελικούς και μια κατάκτηση πρωταθλήματος την τελευταία διετία φρόντισαν να μην αλλάξουν καθόλου, γι’αυτό στο πλαίσιο της ανανέωσης των βασικών στελεχών ήρθε και η ώρα του Τόνι Πάρκερ.
Ο γάλλος γκαρντ που έμπαινε φέτος στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ανανέωσε με την ομάδα του Σαν Αντόνιο, χωρίς όμως να κάνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι πολυετές και ο Πάρκερ θα… γεράσει «σπιρούνι».
Την περασμένη σεζόν μέτρησε 16,7 πόντους, 5.7 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε περίπου 29 λεπτά μέσο όρο.
Τέλος ο Πάρκερ σε 13 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (όλα με τους Σπερς), όντας και MVP των τελικών του 2007, ενώ μετράει και έξι συμμετοχές σε All Star Game.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηλεκτροκίνηση και στα πλοία; Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών ποντάρει στη μετάβαση
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία



