Την Πέμπτη έρχεται στην Αθήνα ο Ρανιέρι και υπογράφει με ΕΠΟ
Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός θα παραμείνει για δύο με τρεις μέρες στην πρωτεύουσα ώστε να συναντηθεί με τον Γιώργο Σαρρή και να συμφωνήσουν για το συμβόλαιο του, το οποίο όπως ο ίδιος έχει ζητήσει θα είναι για 2+2 χρόνια.
Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Κλαούντιο Ρανιέρι.
Ο Ιταλός θα παραμείνει για δύο με τρεις μέρες στην πρωτεύουσα ώστε να συναντηθεί με τον Γιώργο Σαρρή και να συμφωνήσουν για το συμβόλαιο του, το οποίο όπως ο ίδιος έχει ζητήσει θα είναι για 2+2 χρόνια.
Επίσης ο 62χρονος τεχνικός θα έχει αρκετά μπόνους για την επίτευξη στόχων. Όπως για παράδειγμα για την κατάκτηση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στην Γαλλία ακόμα για το αν θα περάσει αήττητη η Ελλάδα στην τελική φάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις

