«Κλεισμένος» από την Γουέστ Χαμ θεωρείται ο Βαλένσια
Στην πέμπτη φετινή της μεταγραφή προχώρησε η Γούεστ Χαμ η οποία απέκτησε τον Ένερ Βαλένσια από τον Ισημερινό, σύμφωνα με τον «Sky Sports». Ο 25χρονος επιθετικός ανέβασε τις μετοχές του μετά το πολύ καλό Μουντιάλ, στο οποίο πέτυχε τρία γκολ και τα «σφυριά» φέρεται να έδωσαν 19 εκατομμύρια στην Πατσούκα για να τον αποκτήσουν.
Στην πέμπτη φετινή της μεταγραφή προχώρησε η Γούεστ Χαμ η οποία απέκτησε τον Ένερ Βαλένσια από τον Ισημερινό, σύμφωνα με τον «Sky Sports».
Ο 25χρονος επιθετικός ανέβασε τις «μετοχές» του μετά το πολύ καλό Μουντιάλ, στο οποίο πέτυχε τρία γκολ και τα «σφυριά» φέρεται να έδωσαν 19 εκατομμύρια στην Πατσούκα για να τον αποκτήσουν.
Αυτή θα είναι η πέμπτη μεταγραφή για την Γουέστ Χαμ μέχρι στιγμής καθώς έχει αποκτήσει ήδη τους Μάουρο Ζάρατε, Σεϊκού Κουαγέτ, Ντιέγκο Πογιές και Άαρον Κρεσγουέλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
