Στο τεχνικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς εντάχθηκε οριστικά ο Ετόρε Μεσίνα, ως βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συμφώνησαν σε όλα για τη συνεργασία τους στην ομάδα του Τέξας. Η πρόταση των πρωταθλητών ΝΒΑ στον Ιταλό τεχνικό, που έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είχε γίνει εδώ και δύο μήνες και η συμφωνία από την Τρίτη είναι οριστική. Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Μεσίνα στο ΝΒΑ, με την πρώτη να είναι τη σεζόν 2011/12, ως βοηθός του Μάικ Μπράουν στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!