Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Σοκολάτα»
Διαγωνισμό φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα τη «Σοκολάτα» προκηρύσσει το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενόψει της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μεγάλης ομαδικής έκθεσης στη Γκαλερί του Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο θα δημιουργηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Διαγωνισμό φωτογραφίας με αποκλειστικό θέμα τη «Σοκολάτα» προκηρύσσει το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενόψει της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Στόχος του διαγωνισμού είναι η δημιουργία μεγάλης ομαδικής έκθεσης στη Γκαλερί του Εργοστάσιου και Μουσείου Σοκολάτας, το οποίο θα δημιουργηθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Τελευταία ημέρα υποβολής των έργων είναι η 13η Αυγούστου 2014, ενώ η συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία.
Η επιλογή των έργων και ο σχεδιασμός της έκθεσης θα γίνει από τον επιμελητή Βασίλη Καρκατσέλη, εικαστικό – φωτογράφο και μέλος διοικητικού συμβουλίου του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Tα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα θα έχουν ανακοινωθεί και τα βραβεία. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο www.fkth.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδίδει 4 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης μετά από 15 χρόνια
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Το συμβολικό κολιέ που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ
- Ο Τραμπ παρατείνει την εκεχειρία με το Ιράν – Περιμένει την πρόταση της Τεχεράνης




