Αποκλείστηκε ο Παγδατής από το Γουίμπλετον
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Μάρκος Παγδατής στο Γουίμπλεντον. Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά από μάχη με τον Λεονάρντο Μάγιερ, για σχεδόν 2.5 ώρες, στο δεύτερο γύρο του μεγάλου βρετανικού τουρνουά, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και συνάμα τον αποκλεισμό. Ο Παγδατής έχασε δύσκολα το πρώτο σετ, με 7-6. Ωστόσο αντέδρασε και κέρδισε το δεύτερο με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δεν μπόρεσε να συνεχίσει ο Μάρκος Παγδατής στο Γουίμπλεντον. Ο Κύπριος πρωταθλητής μετά από μάχη με τον Λεονάρντο Μάγιερ, για σχεδόν 2.5 ώρες, στο δεύτερο γύρο του μεγάλου βρετανικού τουρνουά, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ και συνάμα τον αποκλεισμό.
Ο Παγδατής έχασε δύσκολα το πρώτο σετ, με 7-6. Ωστόσο αντέδρασε και κέρδισε το δεύτερο με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Δυστυχώς στο τρίτο σετ ο Αργεντινός έπαιξε πολύ καλύτερα και έχοντας μεταξύ άλλων πέντε «άσους» και δώδεκα «γουίνερς», έκανε εύκολα το 2-1 (με 6-1). Ο Μάρκος έδειξε στα τελευταία στάδια του αγώνα να είναι επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό στον ώμο, έτσι ο Μάγιερ πήρε και το τέταρτο σετ με 6-4 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη





