«Ο Ιτούδης προπονητής στην ΤΣΣΚΑ» λένε οι Σέρβοι
Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «mondo.rs» από τη Σερβία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο έλληνας τεχνικός που φέτος κάθισε στον πάγκο της Μπάνβιντ και στο παρελθόν ήταν βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, έδωσε τα χέρια με τους Ρώσους και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Ο Δημήτρης Ιτούδης θα είναι ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «mondo.rs» από τη Σερβία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο έλληνας τεχνικός που φέτος κάθισε στον πάγκο της Μπάνβιντ και στο παρελθόν ήταν βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό, έδωσε τα χέρια με τους Ρώσους και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι πρώτος στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Ετόρε Μεσίνα ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ωστόσο αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι τη νέα χρονιά θα κάθεται σε πάγκο ομάδας του NBA.
Έτσι, η ΤΣΣΚΑ στράφηκε στη λύση του Δημήτρη Ιτούδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ανακωχή» Πάλας – Γκλάσνερ, μένει ο Αυστριακός στον πάγκο των «αετών»
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταΰγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα (vid)
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι

