Στα χρώματα του Μουντιάλ το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο
Ένα ιδιαίτερο αξιoθέατο περίμενε όσους έχουν ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ένα ιδιαίτερο αξιοθέατο περίμενε όσους έχουν ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι διοργανωτές, φώτισαν με τα χρώματα των 32 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ, το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με τις εικόνες να κάνουν το γύρω του κόσμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»
- Φάμελλος: Αρχιερέας της τοξικότητας ο Μητσοτάκης – Ο πρωθυπουργός καλύπτει τον Γεωργιάδη
- «Η Θυσία των Παρθένων στη Σύγχρονη Βαβυλώνα»: Το σκάνδαλο μαστροπείας ανηλίκων στη βικτωριανή Βρετανία


