F1 – R. Grosjean: H έλλειψη προετοιμασίας υπεύθυνη για τα προβλήματα στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων
Η κακή προετοιμασία του μονοθεσίου πριν την έναρξη της σεζόν αλλά και η έλλειψη χρόνου ανάμεσα στους αγώνες δεν επιτρέπει στην ομάδα της Lotus να βρει τις ιδανικές ρυθμίσεις για την E 22, δηλώνει ο R. Grosjean.
H ομάδα της Lotus εξακολουθεί να αναζητά τις ιδανικές ρυθμίσεις για την ανάρτηση της E 22 και σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο R. Grosjean, το γεγονός αυτό οφείλεται στην έλλειψη χρόνου και στην κακή προετοιμασία του μονοθεσίου πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν.
«Είδαμε στο Μονακό ότι η ανάρτηση και η μηχανική πρόσφυση δεν ήταν στο επίπεδο που φανταζόμασταν. Εν μέρει αυτό οφείλεται στη νέα κατασκευαστική φιλοσοφία των ελαστικών, αλλά και στο γεγονός ότι δεν είχαμε τον χρόνο για πραγματοποιήσουμε τους ελέγχους που θέλαμε».
«Είναι ένας συνδυασμός. Το μονοθέσιο ήρθε αργά, δεν είχαμε τον χρόνο να το «στήσουμε», μετά το μονοθέσιο βρέθηκε στο Μπαχρέιν, από εκεί πετάξαμε κατευθείαν για Αυστραλία, Μαλαισία, Μπαχρέιν, Κίνα. Στη συνέχεια επιστρέψαμε για μιάμιση εβδομάδα πριν τη Βαρκελώνη και τελικά μετά το Μονακό βρήκαμε τον χρόνο για το στήσιμο του μονοθεσίου – έξι αγώνες είχαν ήδη χαθεί.
«Το μονοθέσιο βρισκόταν για μία εβδομάδα στο εργοστάσιο και κάποια βασικά πράγματα έχουν εντοπιστεί, συνεπώς ελπίζουμε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου».
«Ωστόσο, υπάρχει ακόμα δουλειά που θα πρέπει να γίνει ώστε να κατανοήσουμε γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά σε σχέση με την περσινή χρονιά», δήλωσε ο Γάλλος οδηγός της Lotus.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.