Δεν παίζουν με το Μεξικό Ρονάλντο, Μεϊρέλες και Πέπε
Χωρίς τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ Μεϊρέλες και Πέπε θα παραταχθεί η Πορτογαλία και στο φιλικό με το Μεξικό στη Βοστώνη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.
Χωρίς τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ Μεϊρέλες και Πέπε θα παραταχθεί η Πορτογαλία και στο φιλικό με το Μεξικό στη Βοστώνη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.
Οι τρεις παίκτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την κατάσταση του σουπερστάρ της Ρεάλ να είναι η πλέον ανησυχητική, αφού η τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο επιμένει εδώ και καιρό και θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του, τουλάχιστον στο ματς της πρεμιέρας του 7ου ομίλου του Μουντιάλ με τη Γερμανία.
Ο Πέπε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό πόδι και ο Ραούλ Μεϊρέλες στο δεξιό μηρό, αλλά η δική τους κατάσταση μοιάζει καλύτερη.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στο τελευταίο φιλικό των Πορτογάλων στις ΗΠΑ, αυτό με αντίπαλο την Ιρλανδία, την προσεχή Τρίτη στο Νιου Τζέρσεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά
- Η Ευρώπη «εκτοξεύει» 22,1 δισ. ευρώ
- Greek statistics με την ανεργία: Όταν η ΕΛΣΤΑΤ διαψεύδει τον εαυτό της
- Από τον αλ Άσαντ, στον αλ Σάρα – Συρία, ένας χρόνος μετά





