
Fitch: Πιθανή αναβάθμιση των καλυμμένων με στεγαστικά ομολόγων της Εθνικής
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό παρακολούθηση με προοπτική αναβάθμισης το αξιόχρεο «B+» των καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων (του Προγράμματος Ι) της Εθνικής Τράπεζας.
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch ανακοίνωσε ότι έθεσε υπό παρακολούθηση με προοπτική αναβάθμισης το αξιόχρεο «B+» των καλυμμένων με στεγαστικά δάνεια ομολόγων (του Προγράμματος Ι) της Εθνικής Τράπεζας.
Η απόφαση αυτή ακολουθεί την αναβάθμιση του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Ελλάδας (Issuer Defaulting Rate, IDR) σε «B» και την αύξηση της «οροφής της χώρας» (country ceiling) σε «ΒΒ», σημειώνει ο οίκος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442