Χάνει το Μουντιάλ ο Σουάρες λόγω τραυματισμού;
Η συμμετοχή του Λουίς Σουάρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι εξαιρετικά αμφίβολη αφού ο Ουρουογουανός επιθετικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επέμβαση.
Η συμμετοχή του Λουίς Σουάρες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας είναι
εξαιρετικά αμφίβολη αφού ο Ουρουογουανός επιθετικός της Λίβερπουλ
τραυματίστηκε στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για
επέμβαση.
Συγκεκριμένα τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και αμέσως μεταφέρθηκε για ακτινολογικές εξετάσεις με το ιατρικό επιτελείο της Ουρουγουάης να αποφασίσει άμεση επέμβαση.
Αυτό σημαίνει ότι ο Σουάρες θα χάσει τα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας του στη φάση των ομίλων με Αγγλία, Ιταλία και Κόστα Ρίκα ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν θα υπάρξει αντικατάστασή του στην αποστολή από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Όσκαρ Ταμπάρεζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Ξεψύχησε μωρό σε πλημμυρισμένη σκηνή – Το Ισραήλ σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους στην Τζαμπάλια
- Η γεωγραφία της παγκόσμιας βίας – Μια θλιβερή αποτίμηση για το 2025
- Ο Χεζόνια είναι ο μεγάλος στόχος της Χάποελ Τελ Αβίβ για το καλοκαίρι
- Διάλεξαν «στρατόπεδο» οι παίκτες της Λίβερπουλ
- Η Αμάντα Σέιφριντ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε τον Τσάρλι Κερκ «μισαλλόδοξο»
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86




