Χωρίς Καββαδά, αλλά με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στην τελευταία πρόκληση της σεζόν και αυτή τη φορά δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Η προετοιμασία για τον πρώτο τελικό, που θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (22:00), ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και θα χάσει όλη τη σειρά των αγώνων.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στην τελευταία πρόκληση της σεζόν και αυτή τη φορά δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο τελευταίος στόχος για τους «ερυθρόλευκους», που ξέρουν πως αν τον πετύχουν θα κλείσουν τη σεζόν με θετικό πρόσημο.
Η προετοιμασία για τον πρώτο τελικό, που θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (22:00), ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ με μοναδικό απόντα τον Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και θα χάσει όλη τη σειρά των αγώνων.
Στόχος δεν είναι άλλος από το break, αφού οι Πειραιώτες θέλουν να γίνουν αφεντικά της σειράς από την αρχή και να μεταφέρουν το άγχος στην απέναντι πλευρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών
- Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Μαμντάνι ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» στα ελληνικά και κέρδισε τις εντυπώσεις



