Κριτική Μπεκενμπάουερ σε Γκουαρντιόλα: «Βαρετή η Μπάγερν…»
Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από την εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στο «Μπερναμπέου» και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Μάλιστα ο επίτιμος πρόεδρος της βαυαρικής ομάδας προχώρησε περισσότερο και άσκησε συνολικά κριτική για την αγωνιστική φιλοσοφία του Πεπ Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που η Ρεάλ έβαλε μόνο ένα γκολ! Είναι το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι που έχω δει από τη Ρεάλ. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα, ο κόσμος θα μας βαρεθεί και κανείς δεν θα έρχεται να μας δει»!
Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ μόνο ευχαριστημένος δεν είναι από την εμφάνιση της Μπάγερν Μονάχου στο «Μπερναμπέου» και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-0), στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Μάλιστα ο επίτιμος πρόεδρος της βαυαρικής ομάδας προχώρησε περισσότερο και άσκησε συνολικά κριτική για την αγωνιστική φιλοσοφία του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Είναι η πρώτη φορά που ασκείται τέτοια κριτική στον διάσημο Καταλανό προπονητή, ο οποίος εφάρμοσε στην Μπάγερν την τακτική της Μπαρτσελόνα, δηλαδή της κατοχής και της συνεχής κυκλοφορίας της μπάλας.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης, η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Ρεάλ είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, πέτυχε γκολ και πήρε τη νίκη.
Ο «Κάιζερ» γι’ αυτό το λόγο άσκησε κριτική στον Γκουαρντιόλα, σημειώνοντας: «Η κατοχή δεν λέει τίποτα όταν ο αντίπαλος δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.
Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που η Ρεάλ έβαλε μόνο ένα γκολ! Είναι το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι που έχω δει από τη Ρεάλ. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα, ο κόσμος θα μας βαρεθεί και κανείς δεν θα έρχεται να μας δει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός-‘Αρης: Ο Κοντούρης έκανε το θέατρο της χρονιάς
- Μπέτις – Σεβίλλη 2-2: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανδαλουσίας
- Ρωσία: Το κλείσιμο του Ορμούζ θα δημιουργήσει ανισορροπίες στις αγορές πετρελαίου και αερίου
- Η Κάρα Ντελεβίν πιστεύει ότι «ο αλγόριθμος των social media δεν έχει καλές προθέσεις»
- Ιράν: Μέσω Αζερμπαϊτζάν εγκαταλείπουν τη χώρα 500 Ρώσοι
- ΗΠΑ: Μόλις ένας στους τέσσερις Αμερικανούς τάσσεται υπέρ των επιθέσεων στο Ιράν


