Η Τζόντι Φόστερ παντρεύτηκε τη σύντροφό της
Την εδώ και έναν χρόνο σύντροφό της Αλεξάντρα Χέντισον παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός Τζόντι Φόστερ. Η τελετή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο «Ε!», πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια -μία από τις 17 αμερικανικές πολιτείες όπου επιτρέπεται ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών.
Την εδώ και έναν χρόνο σύντροφό της, τη φωτογράφο Αλεξάντρα Χέντισον, παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός Τζόντι Φόστερ.
Η τελετή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο «Ε!», πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια -μία από τις 17 αμερικανικές πολιτείες όπου επιτρέπεται ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών.
Η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια αποκάλυψε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλη στην περσινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Επί 20 χρόνια διατηρούσε σχέση με την Σίντνεϊ Μπερνάρντ, με την οποία απέκτησε δύο γιους. Η σχέση του έληξε το 2008.
Σύμφωνα με το BBC, η Αλεξάντρα Χέντισον, φωτογράφος και ηθοποιός, υπήρξε επί τρία χρόνια η σύντροφος της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας Έλεν ΝτεΤζένερις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια




