Formula 1 – GP Μαλαισίας 2014: Στην pole position ο L. Hamilton, δεύτερος ξεκινά ο S. Vettel
Μετά την Αυστραλία και στην Μαλαισία ο Βρετανός οδηγός της Mercedes σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, ολοκληρώνοντας τον ταχύτερο γύρο του σε 1.59:431.
Από την πρώτη θέση του grid για δεύτερη συνεχόμενη φορά την φετινή περίοδο θα εκκινήσει ο L. Hamilton, αφήνοντας, στις κατατακτήριες δοκιμές, πίσω του 55 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον S. Vettel που ξεκινά δεύτερος στον αγώνα της Μαλαισίας.
Πίσω τους θα πάρουν εκκίνηση οι N. Rosberg, F. Alonso, D. Ricciardo, K. Raikkonen, N. Hulkenberg, K. Magnussen, J-E Vergne και J. Button.
Η έναρξη της διαδικασίας των χρονομετρημένων δοκιμαστικών καθυστέρησε για περίπου 50 λεπτά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής βροχόπτωσης, κατάσταση που οι οδηγοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν και την Κυριακή κατά την διάρκεια του αγώνα, ο οποίος ξεκινά στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.