Στον εισαγγελέα δικηγόρος από το γραφείο του οποίου εστάλη φαξ σε φυλακές
Ως ύποπτος για τη διάπραξη αδικήματος καλείται ο δικηγόρος, από το γραφείο του οποίου εστάλη στις φυλακές Κέρκυρας φαξ, που φέρεται να καλούσε σε εξέγερση τους κρατούμενους, με αφορμή την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας.
Ως ύποπτος για τη διάπραξη αδικήματος καλείται ο δικηγόρος, από το γραφείο του οποίου εστάλη στις φυλακές Κέρκυρας φαξ, που φέρεται να καλούσε σε εξέγερση τους κρατούμενους, με αφορμή την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα καλεί ενώπιόν της, τη Δευτέρα, τον δικηγόρο προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για τη διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης σε τέλεση κακουργήματος και ειδικότερα αυτό της προτροπής κρατουμένων σε στάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442