Νοκ άουτ για φέτος ο Μπρέσεβιτς της ΑΕΚ
Ο τραυματισμός του Ιβάν Μπρέσεβιτς στο δεξιό γόνατο αποδείχτηκε τελικά πιο σοβαρός, αφού πέραν του προγραμματισμένου καθαρισμού που του έγινε, ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ χειρουργήθηκε και στο χόνδρο.
Ο τραυματισμός του Ιβάν Μπρέσεβιτς στο δεξιό γόνατο αποδείχτηκε τελικά πιο σοβαρός, αφού πέραν του προγραμματισμένου καθαρισμού που του έγινε, ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ χειρουργήθηκε και στο χόνδρο.
Ετσι ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τρεις μήνες, πράγμα που σημαίνει πως δεδομένου ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 21 Μαΐου, ο 26χρονος άσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο:
«O Ιβάν Μπρέσεβιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό ρήξης έξω μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης δεξιού γόνατος, στο Ιατρικό Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο την Παρασκευή, θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και υπολογίζεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε τρεις μήνες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»