Αποχώρησαν από την προπόνηση Στοχ και Κατσουράνης
Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, ενώ, δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα ο Κώστας Κατσουράνης που την Τετάρτη αγωνίστηκε με την Εθνική. Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής για την αμυντική λειτουργία αλλά και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και τεχνικής για τη μεταβίβαση της μπάλας και ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.
Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή, ενώ, δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα ο Κώστας Κατσουράνης που την Τετάρτη αγωνίστηκε με την Εθνική.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για… φουλ ρυθμούς, καθώς οι διεθνείς που επέστρεψαν ακολούθησαν στην πλειοψηφία τους πρόγραμμα αποθεραπείας την Πέμπτη.
Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τακτικής για την αμυντική λειτουργία αλλά και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και τεχνικής για τη μεταβίβαση της μπάλας και ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.
Ο Μαντούρο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Στοχ αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Κατσουράνης λόγω της επιβάρυνσης από το ματς της Εθνικής. Ο Λίνο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ο Μάρτενς ατομικό πρόγραμμα.
Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 5 στην Τούμπα και στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ο Μαγιάρ δεν βλέπει «ούτε στα επόμενα δέκα χρόνια» ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
- Καιρός: Ερχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης – Υψηλές θερμοκρασίες και λασποβροχές
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Ροσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης


