Έκλεισε προσωρινά η Πατρών – Κορίνθου λόγω τροχαίου
Κλειστή, επί σχεδόν πέντε ώρες έμεινε η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, κοντά στο ύψος του Ψαθόπυργου, λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Κλειστή, επί σχεδόν πέντε ώρες έμεινε η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στο ύψος του Ψαθόπυργου, λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και τρία ΙΧ αυτοκίνητα. Η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή από τις 5 το απόγευμα έως λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και η κυκλοφορία διεξάγονταν από την παλαιά εθνική οδό.
Πρόβλημα υπήρξε και στη εθνική οδός Πατρών – Πύργου, η οποία έκλεισε στο ύψος των Τσουκαλείκων Αχαΐας εξαιτίας τροχαίου, με τρεις τραυματίες.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας