Επιστρέφει στη δράση ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι
Μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού στο δεξί μηρό, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επέστρεψε την Πέμπτη και πάλι στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός σούπερ σταρ προπονήθηκε κανονικά και ο τεχνικός της διάσημης αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, τον υπολογίζει για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στην Τσέλσι.
Μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού στο δεξί μηρό, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επέστρεψε την Πέμπτη και πάλι στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ολλανδός σούπερ σταρ προπονήθηκε κανονικά και ο τεχνικός της διάσημης αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, τον υπολογίζει για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής κόντρα στην Τσέλσι.
Ο Ολλανδός στράικερ, ο οποίος έχει πετύχει επτά γκολ σε 11 αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας, θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ομάδα του Λονδίνου, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Μόγες:
«Ο Ρόμπιν είναι μεγάλο ατού της ομάδας και σίγουρα η επιστροφή του θα μας ισχυροποιήσει», δήλώσε σχετικά ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 25η Μαρτίου: Γαλανόλευκη – γίγας 180 τ.μ. στην Πειραϊκή για την εθνική επέτειο – Η πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά
- Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν άφησε ξανά εκτός 12άδας τον Χολμς
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο


