Αναστόπουλος, Τανατζής και Σχινάς «σφυρίζουν» στο ντέρμπι
Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιώργος Τανατζής ορίστηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.Το διαιτητικό τρίο ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κατόπιν κλήρωσης, στην οποία μπήκαν τα ονόματα πέντε διαιτητών.
Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Χρυσόστομος Σχινάς και Γιώργος Τανατζής ορίστηκαν να διευθύνουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το διαιτητικό τρίο ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κατόπιν κλήρωσης, στην οποία μπήκαν τα ονόματα πέντε διαιτητών.
Όσον αφορά στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, στη Θεσσαλονίκη, θα τον διευθύνουν οι κ.κ. Χριστοδούλου, Γκόντας και Φούφης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά
