MVP ο Ιγκλέσιας, καλύτερο γκολ του Ολίσε
Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, καθώς πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, καθώς πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο μέσος του Ατρομήτου, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού, συγκέντρωσε το 68.89% των προτιμήσεων και κέρδισε το βραβείο του MVP, αφήνοντας πίσω του τον Τόμας Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα (17.36%) και τον Παναγιώτη Κόρμπο του Απόλλωνα Σμύρνης (13.75%).
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κέρδισε ο Σεκού Ολίσε, καθώς το τέρμα που πέτυχε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη προτιμήθηκε από το 57.93% όσως συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Ενα άλλο γκολ που σημειώθηκε στην ίδια αναμέτρηση, αυτό του αρχηγού της Καλλονής Γιώργου Μανούσου, συγκέντρωσε το 37.30% και ακολούθησε ο Βλάντιμιρ Βάις του Ολυμπιακού με 4.77%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάτρα: Βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και γυμνές φωτογραφίες με τα εγγόνια του είχε ο γιατρός που συνελήφθη
- Απόρρητη έκθεση: Ακόμη και μεγάλης κλίμακας επίθεση δύσκολα θα ρίξει το καθεστώς του Ιράν
- Λευτέρης Πετρούνιας: «Ξεκινήσαμε καλά και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 90-70: Oι Πράσινες πήραν το ντέρμπι στη Λεωφόρο
- Κύπρος: Χειροπέδες σε Αζέρο και τη σύντροφό του για κατασκοπεία – Φωτογράφιζαν υποστατικά Ισραηλινών
- LIVE: Άρης – Ατρόμητος



