Οι αγελάδες έγιναν η αιτία να εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία του ΟΣΕ
Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Ασωπού.
Η μηχανή και ένα βαγόνι έφυγαν από τις ράγες, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου. Tο τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι αγελάδων. Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά. Στο σημείο σπεύδει τρένο για να παραλάβει τους επιβάτες, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.
Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Ασωπού.
Η μηχανή και ένα βαγόνι έφυγαν από τις ράγες, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου. Tο τρένο συγκρούστηκε με κοπάδι αγελάδων.
{{{ map }}}
Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, από τον εκτροχιασμό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 53 Αθηνών – Θεσσαλονίκης που μετέφερε 150 επιβάτες.
Στο σημείο σπεύδει τρένο για να παραλάβει τους επιβάτες, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Η σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών- Θεσσαλονίκης έχει διακοπεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442