Τη μνήμη της Λιλής Ζωγράφου τίμησαν τα Παιδικά Χωριά SOS
Τη μνήμη της Λιλής Ζωγράφου, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατό της, τίμησαν την Πέμπτη τα Παιδικά Χωριά SOS. Για μια ξεχωριστή γυναίκα, ένα ανήσυχο πνεύμα έκανε λόγο ο Αναστάσιος Βρεττός, πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, υπογραμμίζοντας την απόφαση της συγγραφέως να αφήσει τα Παιδικά Χωριά SOS «κληρονόμο» των συγγραφικών της δικαιωμάτων.
Τη μνήμη της Λιλής Ζωγράφου, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατό της, τίμησαν την Πέμπτη τα Παιδικά Χωριά SOS.
Για μια ξεχωριστή γυναίκα, ένα ανήσυχο πνεύμα έκανε λόγο ο Αναστάσιος Βρεττός, πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, υπογραμμίζοντας την απόφαση της συγγραφέως να αφήσει τα Παιδικά Χωριά SOS «κληρονόμο» των συγγραφικών της δικαιωμάτων.
«Τα έσοδα που συγκεντρώνονται από αυτά ενισχύουν το έργο μας και ιδιαίτερα την εκπαιδευτική πορεία πολλών παιδιών» τόνισε.
Για σπάνιο και μοναδικό άνθρωπο έκανε λόγο ο ποιητής Γιώργος Χρονάς, χαρακτηρίζοντάς την εκρηκτική και αληθινή.
«Με την πράξη της και τη στάση της» η Λιλή Ζωγράφου είναι πανταχού παρούσα» σημείωσε. Ως συγκλονιστική περιέγραψε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης την πρώτη τους συνάντηση. «Δεν μάσαγε τα λόγια της, τα έβαζε με όλους και με όλα.
Αυτή την περίοδο έχουμε ανάγκη τέτοιες φωνές, θυμωμένες και συγκροτημένες. Ως έθνος είμαστε πιο αδύναμοι που δεν υπάρχει η Λιλή Ζωγράφου» είπε.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμήνευσε ένα δικό του τραγούδι βασισμένο στη γνωριμία του με τη συγγραφέα, ενώ προβλήθηκε τηλεοπτική συνέντευξή της προς τον Ανδρέα Ρουμελιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτική συμφωνία, αν και η Ουκρανία κάνει αμοιβαίες παραχωρήσεις
- Σουηδία – Ελλάδα: Το εξαιρετικό πλασέ του Τσιμίκα για το 1-0 της Εθνικής (vid)
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο – Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης
- Έχασε τον διάσημο σκύλο του, βρήκε ότι έγινε τροφή σε εστιατόριο – Σοκ για influencer με 1,5 εκατ. followers
- Ρουμανία: Ο πρόεδρος Νίκουσορ Νταν διόρισε πρωθυπουργό τον σύμβουλό του και ευρωβουλευτή Εουτζέν Τομάκ
- Σουηδία – Ελλάδα: Οι Έλληνες φίλαθλοι στην «Strawberry Arena» (vids)



