Νέα προθεσμία της ΕΕΑ σε πέντε ομάδες της Σούπερ Λιγκ
Νέα προθεσμία ως τις 28 Νοεμβρίου έλαβαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που οφείλουν να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή. Πρόκειται για τον Άρη, τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, στους οποίους είχε δοθεί αρχικά προθεσμία έως τις 31/10, η οποία όμως παρήλθε χωρίς να προσκομίσουν στην ΕΕΑ τα ζητούμενα δικαιολογητικά.
Νέα προθεσμία ως τις 28 Νοεμβρίου έλαβαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που οφείλουν να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή.
Πρόκειται για τον Άρη, τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, στους οποίους είχε δοθεί αρχικά προθεσμία έως τις 31/10, η οποία όμως παρήλθε χωρίς να προσκομίσουν στην ΕΕΑ τα ζητούμενα δικαιολογητικά.
Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μισές και πλέον ομάδες της Β΄ Εθνικής.
Συνολικά 16 ΠΑΕ (Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, Χανιά, Γλυφάδα, Πανηλειακός, Δόξα Δράμας, Κασσιόπη, Βύζας, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Αναγέννηση Γιαννιτσών) δεν έχουν προσκομίσει εγγυητική επιστολή και η ΕΕΑ αποφάσισε να συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Football League, ενώ παράλληλα έδωσε προθεσμία έως τις 28/11 στις προαναφερθείσες ομάδες ώστε να συμμορφωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι




