Στον προημιτελικό του Master στο Παρίσι ο Φέντερερ
Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά masters του Παρισίου εξασφάλισε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Φίλιπ Κολσράιμπερ και στους «8» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Αργεντινό, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στην επανάληψη του τελικού της Βασιλείας, όπου ο Ντελ Πότρο θριάμβευσε στο σπίτι τού «βασιλιά»!
Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά masters του Παρισίου εξασφάλισε ο Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Ελβετός επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Φίλιπ Κολσράιμπερ και στους «8» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον Αργεντινό, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στην επανάληψη του τελικού της Βασιλείας, όπου ο Ντελ Πότρο θριάμβευσε στο σπίτι τού «βασιλιά»!
Ο Φέντερερ χρειάστηκε 1 ώρα και 5 λεπτά για να περάσει το εμπόδιο του Γερμανού, ο οποίος δεν έδειξε στη διάρκεια του αγώνα ότι θα μπορούσε να απειλήσει τον κατά πολλούς κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική




