Μέσα οι Βούκιτς και Κωνσταντινίδης για τη Μακάμπι Χάιφα
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της ευρωπαϊκής του αναμέτρησης την Πέμπτη (24/10), με την Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League. Ο Χούμπ Στέφενς, είχε την χαρά να δει, στην προπόνηση της Τρίτης τους Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθαν.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της ευρωπαϊκής του αναμέτρησης την Πέμπτη (24/10), με την Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League.
Ο Χούμπ Στέφενς, είχε την χαρά να δει, στην προπόνηση της Τρίτης τους Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Δημήτρη Κωνσταντινίδη, να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθαν.
Η προπόνηση, είχε κυρίως ασκήσεις τεχνικής και γρήγορης μεταβίβασης της μπάλας, ενώ και ο Στέλιος Κύτσιου, ο οποίος στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είχε αντικατασταθεί λόγω κόπωσης, ακολούθησε επίσης το κανονικό πρόγραμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)


