Αγοράκι γέννησε η ηθοποιός Χάλε Μπέρι
Το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, υποδέχθηκαν στον κόσμο η ηθοποιός Χάλε Μπέρι και ο σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνες. Ο εκπρόσωπος της Μπέρι επιβεβαίωσε την είδηση της γέννησης του αγοριού, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία άλλη πληροφορία (όπως το πού γεννήθηκε ή το όνομά του).
Το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, υποδέχθηκαν στον κόσμο η ηθοποιός Χάλε Μπέρι και ο σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνες.
Ο εκπρόσωπος της Μπέρι επιβεβαίωσε την είδηση της γέννησης του αγοριού, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα καμία άλλη πληροφορία (όπως το πού γεννήθηκε ή το όνομά του).
Η 47χρονη ηθοποιός έχει άλλο ένα παιδί, μία κόρη 5 ετών, από τον πρώην σύντροφό της Γκαμπριέλ Ομπρί, με τον οποίο ενεπλάκησαν σε πικρή διαμάχη σχετικά με την κηδεμονία της μικρής Νάλα.
Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της σε ιδιωτική τελετή στη Γαλλία. Αυτός είναι ο τρίτος γάμος της Μπέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία: Το Πολεμικό Ναυτικό οδηγεί το ύποπτο ρωσικό δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι Μασσαλία-Φος
- Γαλάτσι: Με εγκαύματα 14χρονος από βεγγαλικά – Πέταξαν ανήλικοι σε προαύλιο Γυμνασίου
- Λαμία: Στα αζήτητα ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός πριν μια εβδομάδα στα ιαματικά των Θερμοπυλών
- Ενίσχυση στα γκαρντ για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε τον Κόρι Τζόσεφ (pic)
- Το Ισραήλ θέλει να εξασφαλίσει ότι περισσότεροι Παλαιστίνιοι θα φύγουν από τη Γάζα παρά θα επιστρέψουν
- Ουκρανία: ΗΠΑ-Ρωσία-Ουκρανία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Στόχος η εξεύρεση «πολιτικών λύσεων»


